martes, 27 de junio de 2017

"Balconades per Azorín" ¿PARTICIPAS?


La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Monòver convida a participar en aquesta exposició d’art a l’aire lliure, per engalanar Monòver en homenatge a Azorín, 

a tots i totes les artistes locals i foranis, i a qualsevol persona major de 14 anys que ho desitge. 

La temàtica de les obres versarà entorn de l’escriptor Azorín: la seua iconografia, el paisatge en la seua obra, els seus personatges, Monòver en la seua literatura, els seus escriptors, amics i familiars, o qualsevol creació inspirada en algun fragment de la seua obra.

La preinscripció es realitzarà a la Biblioteca Pública Municipal de Monòver des del 15 de maig fins al 24 de juliol de 2017, en horari de 10 a 13.00 h.

L’Ajuntament proporcionarà teles de mides aproximades 140x150 cm, que es lliuraran als creadors en el moment de la inscripció, previ dipòsit de 5 euros que seran tornats en el moment d’entrega de l’obra.

El lliurament de les obres es realitzarà també a la Biblioteca Pública juntament amb l’imprés de participació adjunt abans del 28 d’agost.

Les obres es presentaran respectant un marge superior de 10 cm. i inferior de 20 cm. en blanc, amb el fi de facilitar la seua col•locació sense alterar el seu contingut. Cada autor podrà presentar un màxim de 3 obres i podrà posar-los preu si desitja vendre-los.

Les obres seran exposades als balcons del carrer Salamanca, per trobar-s’hi la Casa-Museu del escriptor. No obstant això, l’emplaçament de l’exposició podrà variar depenent del nombre d’obres participants. S’exposaran totes les obres que admeta l’espai en l’ordre que l’organització considere. 
L’organització podrà excloure les obres que siguen ofensives, que agredisquen la sensibilitat del públic o que no reunisquen unes condicions mínimes de qualitat per a exposar-hi.

La inauguració tindrà lloc el 16 de setembre, a les 13.00 h.

Finalitzada l’exposició, les obres seran retirades pels seus autors/es entre el 20 d’octubre i el 26 de decembre de 2017 en la Casa de Cultura de Monòver. Finalitzat aquest termini l’obra es destinarà a l’ús que l’organització convinga.



No hay comentarios:

Publicar un comentario